Avenue Concordia

Word nu lid van vereniging Avenue Concordia.

Vereniging Avenue Concordia heeft tot doel het historische karakter van de laan te behouden en de kwaliteit van de woon- en leefomgeving te bevorderen. Hiervoor onderhoudt de vereniging contacten met de Gemeente en andere overheidsinstanties. Uitsluitend bewoners van de Avenue Concordia kunnen lid worden. Lidmaatschap verplicht tot niets, maar voor het overleg met instanties zoals de Gemeente is een groot draagvlak onder de bewoners van de Avenue Concordia erg belangrijk.

Woont u in deze mooie laan en bent u nog geen lid?

bestuur@avenueconcordia.info

NIEUWS

26-10-2018
Vergadering mogelijke opheffing VAC

Aan de leden van de Vereniging Avenue Concordia,
26 oktober 2018
 
In de nieuwsbrief van 22 juni 2018 heeft het bestuur een oproep gedaan aan de leden om zich kandidaat te stellen voor het bestuur van de vereniging, het werven van nieuwe leden om het draagvlak te vergroten en gewezen op de beperkte financiële positie om een goede website te blijven onderhouden en te voldoen aan...

30-08-2017
Arte Concordia 2017 opent zaterdag 9 september om 16.00 uur.

Spectaculair en feestelijk wordt dan het startsein gegeven voor een maand met kunst en activiteiten op de Avenue Concordia in Rotterdam. Met medewerking van bewoners gaan net als de voorgaande keer vele door kunstenaars ontworpen vlaggen uit.
U bent van harte uitgenodigd!

Bij ontwerpstudio DOEN in het oude postkantoor is een paralleltentoonstelling met werk van deelnemende...

17-07-2017
9 september start Arte Concordia 2017

De tweejaarlijkse tentoonstelling op de Avenue Concordia in Rotterdam gaat op 9 september aanstaande van start. Een maand lang is de groene middenberm van deze prachtige laan het podium voor een tentoonstelling van beeldende kunst. En aan de monumentale gevels wapperen door kunstenaars ontworpen vlaggen.
Arte Concordia laat kunst in de openbare ruimte zien in de omgeving waar mensen...